Search

Blog

Vi recomanat del mes: Sícoris

Durant el proper mes, el vi recomanat del restaurant Brassa d’Or de Lleida serà el Sícoris del celler Castell del Remei, gràcies a la col·laboració del celler amb el restaurant i Codina Càtering.

sicoris2010

Aquest vi nasqué amb la pretensió de representar la diversitat i les peculiaritats de les subzones de la D.O Costers del Segre, de la qual Castell del Remei forma part i n’és gran coneixedor. La seva primera anyada, el 2009, fou un cupatge de 5 varietats, cadascuna d’una subzona diferent. L’anyada 2010, la que trobareu a Brassa d’Or, té un cupatge de garnatxa (35%), Cabernet Sauvignon (30%), Ull de llebre (20%), Syrah (10%) i Merlot (5%), i el raïm procedeix d’una selecció de vinyes de 6 de les 7 subzones de la D.O. Es cria durant 10 mesos en bótes de roure francès (75%) i americà (25%).

La nota de cata ens diu que és un vi intens i complex, amb pas per boca amb volum, ben estructurat i llarg. Té notes de fruits vermells, tocs minerals i balsàmics, i records florals.

Promoció pels clients de Brassa d’Or

Durant aquest mes, els clients de Brassa d’Or podran gaudir d’aquest vi al preu d’11€ / ampolla. A més, tots aquells que el demaneu al restruant, entrareu al sorteig d’un lot de Sícoris i visita guiada per 2 persones al celler Castell del Remei (veure les bases més avall).

Presentació de Sícoris a Brassa d’Or

Tot aquest mes de promoció culminarà el 15 de novembre amb l’acte de presentació de Sícoris al restaurant, acte en el que els clients que l’hagueu consumit durant aquest període al restaurant tindreu invitació exclusiva (places limitades).

——————————————————–

Bases del sorteig pels clients del restaurant

· Si has demanat una ampolla de Sícoris a Brassa d’Or, completa les dades del ticket que et facilitaran a caixa, i disposita’n la meitat a la bústia del sorteig que trobaràs vora la barra.

· Nombre de tickets per participar per persona: il·limitat.

· No seran vàlids tickets sense les dades de contacte

· S’admetran tickets de la promoció dels dies 8 d’octubre a 9 de novembre (inclosos). No seran vàlids tickets que no siguin d’aquestes dates.

· Es triarà un guanyador del lot + visita seleccionant un ticket aleatori, i serà acceptat si compleix les condicions. Si no, s’extrauran successius tickets fins que es compleixi la normativa per ser guanyador.

· Serà obligatori recollir el lot en persona a la Brassa d’Or. 

· Protecció de dades: En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquesta promoció formaran part d’un fitxer propietat de Brassa d’Or amb la finalitat de gestionar aquesta promoció i fer enviaments puntuals d’informació.

Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals i en la seva normativa de desenvolupament, hauran d’exercitar-se dirigint un escrit on consti el nom complet i el seu DNI a Ruga Restaurant, SL mitjançant correu electrònic indicant “Protecció de Dades” en l’assumpte, a l’adreça reserves@labrassador.com.

· L’acceptació del premi implica l’autorització a Brassa d’Or del guanyador per difondre el seu nom i cognoms, així com la seva imatge.

· La participació al sorteig implica l’acceptació d’aquests bases

Sorry, the comment form is closed at this time.