Search

Blog

Us felicitem les festes i repassem l’any!

Per si no l’heu vist, abans de continuar llegint, mireu, mireu.

Us ha agradat? L’hem fet per vosaltres, que ens seguiu per aquí a la web, o a través de les nostres pàgines de Facebook o Twitter. Clients de sempre, amics, clients nous, proveïdors… A tots us volem desitjar bones festes, bon Nadal, feliç any nou!

Hem cregut convenient canviar la forma de felicitar-vos aprofitant que aquest any (i el vinent) celebrem els 10 anys de vida del restaurant. I també volem fer repàs de tot el que hem fet i farem aquests últims mesos: Com a plat fort vam començar l’any amb una col·laboració amb Antonella Speranza, bloguera especialitzada en pasta i que gràcies a tota la repercussió que ha tingut els darrers mesos ha pogut publicar un llibre titulat “La pasta per als catalans”. Nosaltres al febrer hi vam col·laborar fent plats de pasta del seu blog. Hem tingut maridatges amb primeres marques, com Gramona, Tomàs Cusiné, Bodegas Pirineos o Sícoris, i altres esdeveniments de presentació de marques i degustació i tasts de vins (Alquézar, Vizhoja…), caves o pernils. També vam organitzar un concurs de relats per Sant Jordi i diversos sortejos que podreu veure si repasseu el nostre Facebook.

Tecnològicament també ens hem renovat, ja que hem incorporat les tauletes digitals pels nostres cambrers per agilitzar la comanda i establir una relació directa i sense interferències amb la cuina, que uns mesos més tard podem dir que ha estat tot un èxit.

Hem canviat la decoració de la sala de la carta, hem comprat vestuari nou pels nostres cambrers i, en definitiva, hem seguit fent petits canvis per seguir millorant poc a poc, i adaptar-nos al que creiem que és necessari avui dia.

I cara 2014…doncs moltes coses! Ben aviat us anirem desvetllant algunes propostes!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.