Search

Blog

Sopar maridatge a Brassa d’Or amb els vins de Ramón Bilbao

El proper divendres 26 d’octubre el Restaurant Brassa d’Or  i les bodegues Ramón Bilbao, s’associaran i es combinaran per fer un sopar maridatge d’alta qualitat que tindrà lloc al restaurant lleidatà. L’esdeveniment encetarà les Nits amb encant Brassa d’Or, una proposta que engloba actes de diferent índole que s’aniran succeïnt al restaurant els propers mesos.

El Viñedos de Altura de Ramón Bilbao

La vetllada servirà de presentació en primícia per a la província de Lleida del Viñedos de Altura, la nova proposta de Ramón Bilbao. Es tracta d’un vi negre afruitat que té per objectiu donar protagonisme a la garnatxa i el tempranillo cultivats en finques a més de 650 metres d’alçada.

A més del Viñedos de Altura, durant el sopar també es degustaran els vins blancs Monte Blanco (D.O Rueda) i Mar de Frades (D.O Rías Baixas), els negres Turzaballa (D.O Rioja) i Cruz de Alba (D.O Ribera del Duero), i el premiat Mirto de Ramón Bilbao (D.O Rioja) com a traca final. L’anfitrió en les explicacions i comentaris referents al vi serà Javier Goméz, responsable de bodega a Ramón Bilbao. La cuina correrà a càrrec dels fogons de la Brassa d’Or, que el·laborarà un menú d’acord als vins que es serviran, de manera que l’agermanament entre ambdós serà quasi perfecte.

Per completar l’acte, es realitzarà un taller d’el·laboració de Gin Tonics a càrrec de l’expert Paco Rubio. Els còctels es realitzaran amb la coneguda ginebra Martin Miller.

L’aforament de l’acte serà limitat.

Sobre Ramón Bilbao Vinos y Viñedos

Bodegas Ramón Bilbao fou fundada el 1924 per Ramón Bilbao Murga, un pioner en l’art de la criança de vins. L’any 1999, l’empresa familiar Diego Zamora, S.A. un dels majors grups de begudes d’Espanya, adquireix les bodegues i inicia un nou programa de modernització i adeqüació de les instal·lacions.

El desenvolupament de vins d’alta qualitat i la innovació respectuosa amb la més pura tradició riojana, representada per la trajectòria històrica dels vins de Ramón Bilbao, són els trets identitaris d’aquesta emblemàtica empresa de la Rioja Alta.

Sorry, the comment form is closed at this time.