Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Setmana del caragol a la Brassa d’Or

La setmana del 20 al 25 de maig, que és en la que es celebra l’Aplec del Caragol a Lleida, la Brassa d’Or torna a posar en marxa una iniciativa que l’any passat ja va tenir molt d’èxit: la Setmana del caragol Brassa d’Or.

Tots els que us apropeu al restaurant durant la setmana vinent, tindreu cada dia un plat al menú amb caragols (sense increment de preu). A més, enguany també hem fet un Menú Aplec que també oferirem durant la Setmana del Caragol, a un preu tancat i amb producte de proximitat.

 

Amb aquesta iniciativa, i a la nostra manera, ens sumem a la festa al voltant d’aquest gasteròpode tant típic de la nostra terra, que a Lleida culmina amb l’Aplec.

Comments are closed.