El restaurant Brasa d’Or és un projecte que neix l’agost de 2002 a Lleida quan Oscar Ruiz, llavors propietari del conegut bar Iris del barri de Pardinyes, decideix donar una empenta a la seva carrera gastronòmica amb l’obertura d’un restaurant més gran. Sorgeix la Brasa d’Or, i s’ubica vora el barri de Mangraners de Lleida, just a l’entrada a la ciutat des de Tarragona, en una zona perifèrica de Lleida però amb una gran activitat econòmica, ja que és a la confluència dels polígons dels Frares, Mecanova i el Segre, els més importants de la ciutat.

Tot i la seva ubicació vora zones industrials, la Brasa d’Or vol defugir l’etiqueta de restaurant típic de polígon. La idea es fer cuina de qualitat a l’abast d’aquells que hi menjaran diàriament, però també vol satisfer els paladars més exigents oferint-los una carta de nivell plena de productes excelsos.

Pràcticament una dècada després de la seva obertura, el restaurant s’ha consolidat com una de les referències de la ciutat, no només en el menú diari i gràcies a plats tant reconeguts com la paella dels dijous, sinó també en els esmorzars de forquilla i ganivet, en els dinars de negocis a la carta, en celebracions familiars, i en trobades de grup i d’empreses. Hem evolucionat poc a poc la nostra oferta de productes, adaptant-la a les necessitats i gustos dels clients però sempre tenint present un alt nivell de qualitat i els productes de la nostra terra, que conformen el gruix de la nostra oferta.