Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Pineo, nova aigua pel menjador a la carta

Al restaurant Brassa d’Or hem decidit fer un canvi en un dels productes més bàsics d’una menjada, i apostar per una aigua mineral sense gas de Lleida, Pineo, que oferirem a partir d’ara a tots aquells qui menjeu a la carta.

Pineo, aigua de Lleida per la Brassa d'Or

Es tracta d’una aigua molt apreciada, lleugera i suau de sabor, sense ferro, pocs minerals, sals i nitrats, fet que li confereix una puresa molt valorada per aquells qui la consumeixen.

S’obté i s’embotella vora Estamariu, de l’aigua que brolla de la font Cerdana a la serra de Beneïdor, en una zona inclosa dins el Pla Especial d’Interés Natural del Pirineu que protegeix una àrea de varis quilòmetres al voltant de la font, fet que garanteix la puresa del producte.

Comments are closed.