Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Noves eines pels cambrers: tablets!

Aquests últims dies, els que us hagueu apropat al restaurant Brassa d’Or us n’haureu donat compte que hem canviat el sistema de recollida de dades pels cambrers quan us venen a atendre a les taules. Hem incorporat unes tablets Google Nexus 7 que ens permeten fer millor les coses: són més ràpides, tenen una duració de bateries més gran, permeten posar informació addicional, i tenen una pantalla més gran que optimitza la gestió de taules dels menjadors.

Les noves tablets de la Brassa d’Or

Tot plegat gràcies a l’assessorament d’ICG Software en aquest sentit, una de les empreses lleidatanes més internacionals. Som dels primers restaurants de Lleida en adoptar-lo i creiem que suposarà una millora en l’atenció als nostres clients i en la manera de fer dels nostres cambrers/es.

Comments are closed.