Search

Blog

Nits amb encant: sopar maridatge amb Caves Gramona

Tornen les Nits amb encant Brassa d’Or al març! I aquest cop, amb un sopar d’alt nivell en el que reunirem les prestigioses Caves Gramona amb la nostra cuina en un sopar gourmet que es celebrarà el proper divendres 8 de març al nostre restaurant de Lleida.

Caves Gramona

En aquest sopar, i gràcies a Codina Càtering, combinarem els excel·lents caves de Gramona amb uns plats que seran creats exclusivament per aquesta ocasió pel xef de Brassa d’Or, Oscar Ruiz. Pel que fa als caves, tindrem l’oportunitat de catar el Gramona Rosé, un cava rosat 100% Pinot Noir amb 2 anys de criança; l’Argent Blanc, un gran vi de cava 100% Chardonnay; l’excel·lent Gramona Imperial, un gran reserva amb criança en cava d’entre 3 i 4 anys; el Gramona III Lustros, una de les grans referències en cava a nivell mundial; i pels postres el vi de gel Gramona Gewürztraminer, un vi dolç magnífic.

Tot plegat il·lustrat amb les precises explicacions de Xavier Aragonés (delegat comercial de Caves Gramona) i Lluís Prats (Director comercial i sommelier de Caves Gramona).

Com en tots els esdeveniments de les Nits amb encant Brassa d’Or, l’aforament de l’acte és limitat i s’otorgaran les places per rigorós ordre d’inscripcions, les quals es poden fer a través del telèfon 973 20 30 57, a l’apartat de reserves d’aquesta web, o bé enviant un mail amb les dades dels assitents a reserves@labrassador.com. El preu del sopar maridatge serà de 36€ / persona.

Sobre Caves Gramona

Caves Gramona és una de les grans referències mundials a nivell de cava, amb una llarga història familiar al darrera que s’inicià fa més de 125 anys, el 1881 a Sant Sadurní d’Anoia amb la creació del Celler Batlle. Actualment és la 5a generació familiar la que duu les regnes de Caves Gramona, la mateixa que va donar un cop de timó a l’empresa el 2001 amb la construcció del futurista i nou Celler Batlle, literalment enterrat a la muntanya. Al llarg dels anys, però, no s’ha perdut en cap moment la filosofia amb que van nèixer i crèixer: aprofitar al màxim el terreny i l’experiència en el Mètode Tradicional o “Champenois” per aconseguir les llargues criançes que donen lloc als Grans Caves.

(Més info a Caves Gramona)

Sorry, the comment form is closed at this time.