Search

Blog

Nits amb encant: sopar gourmet i tast de vins de Tomàs Cusiné

El quart esdeveniment de les Nits amb encant Brassa d’Or ja està en marxa. En aquesta ocasió tindrem el plaer de comptar amb l’escollit millor celler de Catalunya 2012 per l’Associació Catalana de Sumillers: el celler Tomàs Cusiné, de la D.O Costers del Segre. Aquest sopar gourmet amb tast de vins es celebrarà el proper divendres 12 d’abril.

Aquest acte, i gràcies a Vila Viniteca, ens servirà per combinar les creacions vinícoles d’aquest magnífic celler garriguenc amb uns plats pensats i creats pel nostre xef Óscar Ruiz només per aquesta ocasió. Pel que fa als vins blancs, tindrem l’oportunitat de catar l’Auzells 2012, un vi amb un cupatge de 7 varietats amb raïms estrictament seleccionats, i el Finca Racons 2011, un macabeu 100% procedent de vinyes velles vremades manualment. Pel que fa als vins negres tastarem l’elegant i equilibrat Vilosell 2010;  el Geol 2008, amb un cupatge de 6 varietats amb predomini de cabernet sauvignon i merlot i 92 punts a la Guia Peñín; i el Finca Comabarra 2009, considerat un dels 300 millors vins de l’estat, amb raïm de 3 varietats procedents de finques en alçada i criat 18 mesos en barrica.

Tot plegat il·lustrat amb les precises explicacions del mateix Tomàs Cusiné, propietari del celler i enòleg, i Noé Sans, responsable de la distribució de Vila Viniteca.

Com en tots els esdeveniments de les Nits amb encant Brassa d’Or, l’aforament de l’acte és limitat i s’otorgaran les places per rigorós ordre d’inscripcions, les quals es poden fer a través del telèfon 973 20 30 57, a l’apartat de reserves d’aquesta web, o bé enviant un mail amb les dades dels assitents a reserves@labrassador.com. El preu del sopar i el tast de vins serà de 35€.

Sobre Celler Tomàs Cusiné

El Celler Tomàs Cusiné s’ubica al Vilosell, a la comarca de les Garrigues, l’any 2003. És un projecte que nasqué amb la idea d’elaborar vins amb caràcter i d’alta personalitat que reflectíssin l’expressió d’una terra com les Garrigues, a través de la filosofia i l’experiència de l’enòleg Tomàs Cusiné.

Foto: tomascusine.com

El celler, que pertany a la D.O Costers del Segre, disposa de 29 Ha plantades de diferents varietats, amb una producció anual d’unes 200.000 ampolles de les quals el 75% aproximadament es dedica a exportació. (Més info a www.tomascusine.com)

Sorry, the comment form is closed at this time.