Search

Blog

Nits amb encant: sopar gourmet amb Sícoris

Ja les tornem a tenir aquí! Aprofitant l’embranzida de la promoció que durant el darrer mes hem fet de Sícoris de Castell del Remei, i gràcies a la col·laboració també de Codina Catering, hem pensat que una bona manera de cloure la mateixa seria fent un sopar gourmet el divendres dia 15 de novembre, una altra Nit amb Encant Brassa d’Or.

sicoris2010

Des del punt de vista enològic, el protagonista serà únic i indiscutible: Sícoris. Per tant, en aquest cas, hem preparat un menú de plats que maridin especialment amb aquest vi, posant en valor la versatilitat del mateix amb entrants, canrs, peixos i postres. Les creacions culinàries de la mà del nostre xef Oscar Ruiz seran, com sempre, exclusives d’aquesta nit (tot i que molts ja sabeu que tenim esepcial debilitat per incorporar aquelles que més agraden a la nostra carta).

El preu, 30€. Les places, limitades, i otorgades per rigorós ordre d’inscripció (a través de 973 20 30 57, reserves@labrassador.com i www.labrasador.com).

Tot plegat, just després de la presentació que farem de Sícoris a Brassa d’Or i on tots aquells que l’heu consumit al restaurant durant aquest mes de promoció teniu entrada amb invitació.

Us hi esperem!

Sorry, the comment form is closed at this time.