Search

Blog

Nits amb encant: cuina a baixa temperatura i vins de Cérvoles Celler

Després de la pausa estival, tornen les Nits amb encant Brasa d’Or de nou. Aquesta vegada, reunirem els vins d’una de les bodegues amb més solera de la D.O Costers del Segre, com és Cérvoles Celler, amb la nostra cuina.

Aquest acte, i gràcies a Codina Càtering, ens servirà per combinar les creacions vinícoles d’aquest magnífic celler garriguenc amb uns plats que novament seran creats per aquesta ocasió i que, com a peculiaritat, tenen que en gairebé tots els casos estaran cuinats a baixa temperatura. Aquetsa tècnica no és pas nova, però sí que s’utilitza en les grans cuines del nostre país i a la Brasa d’Or és ara quan l’estem explorant amb més decisió. La combinació de la cocció a baixa temperatura durant llargs períodes de temps li dona als plats un toc característic difícil de trobar amb una altra tècnica.

Pel que fa al celler, tindrem l’oportunitat de catar el Cérvoles blanc, combinació a parts iguals de Macabeu i Chardonnay, i l’afruitat Colors blanc. Pel que fa als vins negres, tastarem el Colors negre, l’elegant Cérvoles negre, i també el Cérvoles Estrats, el vi insígnia del celler, reconegut i premiat internacionalment. Tot plegat il·lustrat amb les precises explicacions de Isabel Marzà, enòloga de Cérvoles Celler, i d’Arnau Benet, responsable del mercat local.

Com en tots els esdeveniments de les Nits amb encant Brasa d’Or, l’aforament de l’acte és limitat i s’otorgaran les places per rigorós ordre d’inscripcions, les quals es poden fer a través del telèfon 973 20 30 57, a l’apartat de reserves d’aquesta web, o bé enviant un mail amb les dades dels assitents a reserves@labrassador.com. El preu del sopar serà de 36€.

Promoció de vins de Cérvoles

A més d’aquest magnífic sopar, trobareu a la Brasa d’Or una promoció amb els vins de Cérvoles Celler durant les properes setmanes. No desaprofiteu l’ocasió i beneficieu-vos d’aquesta promoció per gaudir d’aquests magnífics vins!

Sorteigs i premis

Vols guanyar una visita amb tast a Cérvoles Celler o un màgnum amb estoig de Cérvoles negre? Doncs només hauràs de fer-te una foto on aparegui quelcom de Cérvoles i al nostre restaurant, i pujar-la a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #cervolesdor

Consulta aquí les bases del concurs

Sobre Cérvoles Celler

Cérvoles Celler s’ubica a la Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues, i es distribueix en una finca amb 10 parcel·les diferents. El celler, que pertany a la família Cusiné, disposa de 300 bótes, amb una producció d’unes 80.000 ampolles. Els vins de Cérvoles formen part del selecte grup Grandes Pagos de España, associació de finques vitivinícoles de tot el territori espanyol que defensen i propaguen la cultura del “Vi de Terrer”, produït en un terrer específic i que reflecteix la personalitat inconfusible del seu sòl, el seu subsòl i el seu clima. (Més info a www.cervoles.com)

 

Sorry, the comment form is closed at this time.