Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Postres

Al restaurant Brasa d’Or podem presumir de tenir una magnífica carta de postres, que satisfà els desitjos més dolços dels paladars més exigents.

\r\n

D’una banda tenim els molt coneguts pastissos del dia a la zona de menú i els postres d’elaboració cassolana, com la pinya amb crema cremada, els bunyols de crema pastissera, la nostra intepretació de la torrija, o el clàssic coulant de xocolata negra. I d’altra banda, i durant tot l’any, els gelats i sorbets de la prestigiosa firma Sandro Desii, amb els gustors més refrescants i sorprenents.