Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Entrants

Croquetes premium, peixos i mariscs, pernil ibèric o el nostre conegut pop a la brasa formen part dels entrants del nostre restaurant.

La nostra intenció és treballar amb productes de qualitat i sortir dels plats més clàssics per donar un toc innovador, sense deixar de banda plats típicament lleidatans com els caragols a la llauna.

Els nostres entrants