Search

Blog

La Brassa d’Or fa 10 anys!

El proper dijous 8 d’agost celebrarem el 10º aniversari de l’obertura del restaurant Brassa d’Or a Lleida amb tots els clients i amics.

logo_10anys

L’any 2003, i amb l’euro ja instaurat, l’Oscar i la Carmen emprenien amb ganes l’aventura d’obrir un restaurant molt més gran que el que fins llavors regentaven al barri de Pardinyes. Una dècada després, i havent passat estones increibles i d’altres no tant bones, la Brassa d’Or s’ha consolidat com un restaurant reconegut per la seva cuina, per la qualitat dels seus productes, i per l’atenció que es presta al client, aspectes bàsics pel bon funcionament d’un local d’aquestes característiques. Però també hem destacat per innovar en camps com el del cobrament (sent el primer restaurant de Lleida amb el sistema CashDro), i més recentment amb la implantació dels tablets per facilitar la feina els cambrers, o tot el desenvolupament relacionat amb la web i les xarxes socials. I de portes endins tampoc s’han escatimat esforços per dotar a l’equip de cuina dels instruments necessaris per elaborar els nostres plats, com permet fer per exemple el forn Josper. Això vol dir que durant aquests 10 anys la Brassa d’Or ha anat evolucionant per adaptar-se als temps i a les situacions del mercat i del país, sense perdre en cap moment de vista allò que realment se’ns reconeix: una cuina moderna, casolana i de qualitat amb una relació qualitat-preu que la posa a l’abast de moltes butxaques.

I així hem arribat al 10º aniversari i com que estem contents de poder-lo celebrar (i més tenint en compte el context actual), hem pensat que podríem fer algunes coses amb els clients, la nostra raó de ser. Així que us hem preparat el següent:

  • Sorteig d’un lot de productes entre tots els clients que s’apropin a la Brassa d’Or entre els dies 1 i 8 d’agost, inclosos. Podeu veure’n les bases més avall.
  • Sorteig d’un lot de productes entre tots els amics de la nostra pàgina de Facebook, vigent de l’1 al 8 d’agost, inclosos. Podeu veure’n les bases a la mateixa pàgina.
  • El dijous 8 celebrarem l’aniversari a la Brassa d’Or, amb aperitiu per tothom que vingui al restaurant en algun moment del dia, detalls i sorpreses!

No es queda res més que agrair des de la Brassa d’Or la professionalitat de tot el personal que ha treballat amb nosaltres aquests 10 anys, i agrair també la confiança dels nostres proveïdors i les atencions que ens han dedicat aquest període. I a vosaltres, clients i amics, demanar-vos que ens continueu donant suport i que continueu confiant amb la Brassa d’Or, perquè vosaltres sou els que doneu sentit al restaurant i a la nostra feina. MOLTES GRÀCIES!

————————————————————-

Bases del sorteig pels clients del restaurant

· Posa al revers del ticket de caixa el teu nom, telèfon de contacte i/o mail, i deposita’l a la bústia del sorteig que trobaràs vora la barra.

· Nombre de tickets per participar per persona: il·limitat.

· No seran vàlids tickets sense telèfon i /o mail de contacte, o tickets il·legibles, o tickets amb més d’un nom

· S’admetran tickets de caixa dels dies 1 al 8 d’agost (inclosos). No seran vàlids tickets que no siguin d’aquestes dates.

· Es triarà un guanyador seleccionant un ticket aleatori, i serà acceptat si compleix les condicions. Si no, s’extrauran successius tickets fins que es compleixi la normativa per ser guanyador.

· Serà obligatori recollir el lot en persona a la Brassa d’Or. 

· Protecció de dades: En compliment d’allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals recollides per mitjà d’aquesta promoció formaran part d’un fitxer propietat de Brassa d’Or amb la finalitat de gestionar aquesta promoció i fer enviaments puntuals d’informació.

Els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició reconeguts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades Personals i en la seva normativa de desenvolupament, hauran d’exercitar-se dirigint un escrit on consti el nom complet i el seu DNI a Ruga Restaurant, SL mitjançant correu electrònic indicant “Protecció de Dades” en l’assumpte, a l’adreça reserves@labrassador.com.

· L’acceptació del premi implica l’autorització a Brassa d’Or del guanyador per difondre el seu nom i cognoms, així com la seva imatge.

· La participació al concurs implica l’acceptació d’aquests bases

2 Comments

  • Tasio Romero Morillo

    Cada cop que baixo ha lleida vaig al brassa d’Or a dinar amb la família i sempre un tracte adient al lloc i moment. Moltes felicitats per aquest 10 anys

    1 d'agost de 2013 at 11:56