Al restaurant Brasa d’Or de Lleida disposem de dues zones diferenciades pels nostres clients, que es poden convertir en tres en cas de necessitar-ho.


Menjador Principal

D’una banda, el menjador principal, amb capacitat per 165 comensals, que esdevé la part més important del restaurant tant per la superfície que té com pel seu ús. Hi servim els esmorzars des de primera hora del matí, el menú diari al migdia i alguns sopars els divendres i dissabtes. A banda, també l’utilitzem quan fem menjars de grup nombrosos, ja siguin empreses o celebracions. Disposa d’una part que es pot tancar per grups.

DSC06774


Menjador a la carta

També disposem d’un espai diferenciat on oferim als clients una de les millors cartes de Lleida. És un menjador amb una decoració elegant amb capacitat per uns quaranta comensals. Als migdies és ideal per acollir dinars d’empresaris i reunions de negocis, i el cap de setmana esdevé una magnífica elecció per degustar exquisits sopars. Hi servim els plats més elaborats i d’autor de la nostra cuina, així com els nostres millors postres, i la millor selecció de vins i caves catalans i nacionals.

DSC05880