Search
Estimem la brasa

El restaurant

Al restaurant Brasa d’Or de Lleida disposem de tres zones diferenciades pels nostres clients, que es poden convertir en quatre en cas de necessitar-ho.

Menjador principal

El menjador principal, amb capacitat (en condicions normals) per 165 comensals, que esdevé la part més important del restaurant tant per la superfície que té com pel seu ús. Hi servim els esmorzars des de primera hora del matí, el menú diari al migdia i els sopars els divendres i dissabtes. A banda, també l’utilitzem quan fem menjars de grup nombrosos, ja siguin empreses o celebracions. Disposa d’una part que es pot tancar de forma independent. La brasa vista n’és el seu major atractiu.

Menjador a la carta

També disposem d’un espai diferenciat on oferim als clients una de les millors cartes de Lleida. És un menjador amb una decoració elegant amb capacitat per uns 40 comensals. Als migdies és ideal per acollir dinars d’empresaris i reunions de negocis, i el cap de setmana esdevé una magnífica elecció per degustar exquisits sopars. Hi servim els plats més elaborats i d’autor de la nostra cuina, així com els nostres millors postres, i la millor selecció de vins i caves catalans i nacionals.

La Terrassa

La Brasa d’Or sempre ha tingut terrassa, però aquest espai ha cobrat molta més importància arrel de la desgraciada pandèmia de Covid19 que hem patit els darrers mesos. I es que el fet d’estar a l’ire lliure, tot i el clima de la ciutat de Lleida, s’ha valorat com quelcom més segur. Això ens va portar a el·laborar una carta de l’Hora del Vermut més seriosa que la que teníem habitualment, on hi trobaràs plats de picoteo, conserves gourmet, les ja mítiques croquetes de l’Oscar i les millor begudes per acompanyar-ho.

Professional i experimentat

L'equip

La Carmen i l’Oscar, propietaris del restaurant, lideren un equip d’excel·lents i experimentats professionals que tiren endavant amb èxit cada dia totes les tasques del restaurant.

Rapidesa, eficiència, empatia i professionalitat és el que oferim, cuidant els detalls i exhibint un exquisit tracte amb els clients, senyal distintiu de la Brasa d’Or.

La brasa, protagonista

La nostra oferta

A la Brasa d’Or tenim una llarga tradició en esmorzars de tota mena i per tots els gustos: des del típics bocates freds i calents, fins a les burgers gourmet, passant pels clàssics esmorzars de forquilla i ganivet.

I a banda, també tens un gran assortit de torrades i raccions que faran d’un simple esmorzar una experiència gastronòmica de luxe!

· Consulta la carta d’esmorzars

I ara també oferim una carta específica amb propostes saludables, ingredients de qualitat per encarar el dia amb garanties i de forma sana!

· Consulta la carta d’esmorzars saludables

De dilluns a divendres als migdies oferim el nostre Menú Diari. Per 12€ podràs triar entre quatre primers, quatre segons i quatre postres, tot i que si cap de les opcions que t’oferim és del teu gust, també podràs trobar-hi plats amb suplement que anem actualitzant sovint.

I si vols, també te’l fem per emportar!

· Consulta el menú diari

Els dissabtes al migdia també fem menú. Es tracta d’una proposta que podríem qualificar d’executiva, amb una relació qualitat-preu molt raonable (17€), opció de menú infantil a 9,50€, i plats opcionals amb suplement.

Igualment, si vols te’l fem per emportar!

· Consulta el menú de dissabte

El Menú Brasa ens acompanya des de fa molts anys. Aquesta proposta que només oferim als migdies de dilluns a divendres, es tracta d’un menú tancat a 22€ on podràs triar entre una sèrie de propostes que combinen els plats de temporada i la brasa, que n’és l’autèntica protagonista. L’anem variant en funció de la temporada i del mercat. I si vols, te’l preparem per emportar!

· Consulta el Menú Brasa

Una de les nostres novetats és el Menú Pizza, amb pizzes artesanalas el·laborades amb ingredients d’alta qualitat i massa fina i cruixent. Delicioses i també per emportar!

· Consulta el Menú Pizza

Amb la irrupció desgraciada de la pandèmia de Covid19, la nostra terrassa va cobrar un protagonisme que no havia tingut fins els darrers mesos. Per aquest motiu vam decidir el·laborar una carta específica per l’Hora del Vermut, pensada per la franja horària de les 11h a les 15h.

A més, t’hi podràs prendre còmodament una beguda, un cafè, esmorzar-hi o dinar-hi!

· Consulta la carta de l’Hora del Vermut

Alguns dels nostres plats