Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Descubrid Marqués de Vizhoja en la Brassa d’Or

El próximo sábado 2 de marzo, la Brassa d’Or de Lleida invitará a todos aquellos que se acerquen a comer al restaurante a descubrir Marqués de Vizhoja, un vino blanco de autor elaborado con uva albariño de las bodegas del mismo nombre, ubicadas en la Finca la Moreira de Pontevedra (Galicia).

Marqués de Vizhoja es un vino que nació en 1966, cuando todavía no existía la denominación de Origen Rías Baixas. En el año 1987, cuando se formó esa D.O, se decidió que Marqués de Vizhoja continuara su camino como un vino sin D.O, es por eso que se le llama un vino de autor. Es un vino blanco joven, fresco y afrutado. De color amarillo pajizo con notas verdosas. Su aroma es fino y penetrante, recuerda a vegetales y ciertas frutas. Su sabor es fino, equilibrado, recuerda a manzana, pera y notas limonadas. Se sirve entre 8 y 10º.

Marqués de Vizhoja 2011

Así pues, por cortesía de Bodegas Marqués de Vizhoja, Distribucions Franquet i Brassa d’Or, no dejéis pasar la oportunidad de provar gratuitamente este magnífico vino!

Comments are closed.