Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Concurs de relats curts Brassa d’Or

Al restaurant Brassa d’Or de Lleida volem proposar-vos un Sant Jordi 2013 diferent. És per això que engeguem un Concurs de Relats Curts, de manera que tots els nostres clients i amics puguin deixar aflorar la creativitat literària que porten dins. Aquí teniu les bases del concurs:

  • Els relats tindran un màxim 300 paraules i hauran de portar títol
  • Només s’acceptaran textos escrits en català o castellà
  • L’acció ha de passar a la Brassa d’Or, en qualsevol dels espais del restaurant
  • Els textos hauran de ser inèdits i originals. No s’admetran textos copiats o ja publicats
  • No s’acceptaran textos que siguin ofensius o vexants
  • Presentació de textos via mail a relats@labrassador.com amb les dades de contacte de l’autor/a (nom, telèfon). No s’acceptaran textos en format paper
  • Termini de presentació: fins al 19 d’abril, inclòs
  • La participació al concurs implica la cessió gratuïta dels relats al restaurant Brassa d’Or, autoritzant-lo a publicar-los i difondre’ls sempre citant l’autor/a
  • La presentació al concurs implica l’acceptació d’aquestes Bases

Teniu gairebé un mes per endavant per fer-nos arribar els vostres textos a l’adreça de correu electrònic mencionada. Un cop exhaurit el termini de presentació previst, un Jurat format pels treballadors de Brassa d’Or triarà el text que més li agradi, i el seu autor serà premiat amb un sopar per 2 persones al nostre restaurant!

És una iniciativa del Restaurant Brassa d’Or amb la col·laboració de Jundolabs

Comments are closed.