Search

Blog

Col·laboració Brassa d’Or – Pasta per als catalans

El restaurant Brassa d’Or i el bloc gastronòmic Pasta per als Catalans enceten aquest mes de febrer una col·laboració segons la qual el restaurant de Lleida cuinarà per als seus clients tres receptes de pasta d’aquest bloc, guanyador dels Premis Bloc Catalunya 2012 al millor bloc gastronòmic.

Aquesta col·laboració tindrà una durada de tres setmanes (del 4 al 23 de febrer, ambdós inclosos), i en cadascuna d’elles els clients del restaurant podran degustar sense cost addicional una recepta de pasta, que s’oferirà en el menú diàriament.

Un dels plats del bloc Pasta per als Catalans

La Pasta per als Catalans és un bloc gastronòmic que funciona des de l’octubre de 2011 i es conduït per Antonella Speranza, una italiana de Nàpols afincada a Catalunya. Nasqué amb la voluntat, tal i com diu ella, de “millorar la relació entre la pasta i els catalans, perquè la pasta agrada a tothom“, adaptant receptes tradicionals italianes als ingredients que trobem al nostre país. Actualment registra unes 7.000 visites al mes, i disposa també de presència en xarxes socials com Facebook i Twitter.

Si us agrada la pasta, esperem que pugueu gaudir-la amb les receptes que la Brassa d’Or i La Pasta per als Catalans us oferirem les properes setmanes. No us ho perdeu!

Sorry, the comment form is closed at this time.