Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Brassa d’Or cata Cérvoles d’aprop

Avui el restaurant Brassa d’Or ha estat convidat a fer una visita al celler de Cérvoles, de la D.O Costers del Segre, els vins del qual s’ofereixen al nostre restaurant de Lleida.

Cérvoles Celler s’ubica a la Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues, i es distribueix en una finca amb 10 parcel·les diferents. El celler, que pertany a la família Cusiné, disposa de 300 bótes, amb una producció d’unes 80.000 ampolles. Els vins de Cérvoles formen part del selecte grup Grandes Pagos de España, associació de finques vitivinícoles de tot el territori espanyol que defensen i propaguen la cultura del “Vi de Terrer”, produït en un terrer específic i que reflecteix la personalitat inconfusible del seu sòl, el seu subsòl i el seu clima (ref. Cérvoles.com)

Durant la nostra estada no només hem pogut gaudir de la visita a les instal·lacions, sinó que també hem catat els productes d’aquest magnífic celler i fins i tot hem pogut collir raïm! Gràcies als amics de Codina Càtering per fer-la possible.

El xef de la Brassa d'Or, Oscar Ruiz, collint raïm

Comments are closed.