Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

NOVETAT: targeta regal de Brasa d’Or

Tenim una gran novetat per aquestes Festes i pels mesos que venen!
Vols fer un regal absolutament espectacular? Un àpat singular per 2 persones, amb un Menú Degustació Especial Brasa d’Or on el nostre xef Oscar Ruiz mostrarà totes les possibilitats de la nostra cuina en una vetllada pel record.

La targeta regal té un preu tancat de 100€, és vàlida per 2 persones i té una data de caducitat de 3 mesos després de la data d’adquisició, que de moment només es pot fer al restaurant. Es podrà disposar el Menú sempre amb reserva prèvia, i no és acumulable a altres ofertes o promocions.

Marca’t un detallàs, i regala Brasa d’Or!

Comments are closed.