Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Nits amb encant: sopar i tast de vins de Cérvoles celler

El segon esdeveniment de les Nits amb encant Brassa d’Or comença a agafar forma. Reunirem els vins d’una de les bodegues de més prestigi de Lleida com és Cérvoles Celler amb la nostra cuina en un sopar gourmet que es celebrarà el proper divendres 30 de novembre.

<<

Aquest acte, i gràcies a <Codina Càtering, ens servirà per combinar les creacions vinícoles d’aquest magnífic celler garriguenc amb uns plats que novament seran creats per aquesta ocasió. Pel que fa als vins blancs, tindrem l’oportunitat de catar el Cérvoles blanc, combinació a parts iguals de Macabeu i Chardonnay, i l’afruitat Colors blanc. Pel que fa als vins negres, tastarem el Colors negre, l’elegant Cérvoles negre, i també el Cérvoles Estrats, el vi insígnia del celler, reconegut i premiat internacionalment. Tot plegat il·lustrat amb les precises explicacions de Isabel Marzà, enòloga de Cérvoles Celler, i d’Arnau Benet, responsable del mercat local.

Com en tots els esdeveniments de les Nits amb encant Brassa d’Or, l’aforament de l’acte és limitat i s’otorgaran les places per rigorós ordre d’inscripcions, les quals es poden fer a través del telèfon 973 20 30 57, a l’apartat de< reserves d’aquesta web, o bé enviant un mail amb les dades dels assitents a reserves@labrassador.com. El preu del sopar i el tast de vins serà de 33€.

Sobre Cérvoles Celler

Cérvoles Celler s’ubica a la Pobla de Cérvoles, a la comarca de les Garrigues, i es distribueix en una finca amb 10 parcel·les diferents. El celler, que pertany a la família Cusiné, disposa de 300 bótes, amb una producció d’unes 80.000 ampolles. Els vins de Cérvoles formen part del selecte grup Grandes Pagos de España, associació de finques vitivinícoles de tot el territori espanyol que defensen i propaguen la cultura del “Vi de Terrer”, produït en un terrer específic i que reflecteix la personalitat inconfusible del seu sòl, el seu subsòl i el seu clima. (Més info a <www.cervoles.com)

 

Comments are closed.