Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Peixos

Molts peixos i mariscs a la brasa són un autèntic espectacle! El pop a la brasa és un dels nostres plats estrella, i una tapa elaborada amb pop ens va portar a ser els Guanyadors de la 2a Ruta de la Tapa by San Miguel 2016.

El rap de racció, el lluç de pintxo, rèmol, orada salvatge, corvina, la tonyina vermella amb el segell de qualitat Balfegó, xipironets de Sant Carles, les zamburinyes gallegues, o els escamarlanets són algunes de les propostes que pots trobar al restaurant habitualment.

Els nostres peixos