Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Licors i caves

Disposem d’una bona varietat dels millors caves de casa nostra, dels cellers més reconeguts (Llopart, Gramona, Juvé Camps, Recaredo…) i altres propostes ménsy massives i de molta qualitat. Així mateix, tenim alguna proposta més internacional, com ara champagnes francesos.

En els licors, el ventall va dels digestius orujos (blanc, cafè, herbes, crema) fins als whiskys de malta, passant pels omnipresents gintònics amb ginebres premium.

Ara, si beus no condueixis!