Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Carns

A la Brasa d’Or servim les carn de dues maneres principals: carns a la brasa del forn Josper Grill, i carns elaborades a baixa temperatura. En ambdós casos sempre amb la premisa d’utilitzar un producte de gran qualitat.

En les carns a la brasa trobem les propostes típiques de casa nostra, entre les quals destaquem el txuletón de bou a la pedra.

Pel que fa a la baixa temperatura, la forma d’elaborar el producte és diferent: es cou durant un mínim de 10h a 70º, i després es remata al forn o al Josper abans d’emplatar. Les espatlletes de cotxinillo o lechazo, la cua de bou o el costellam de porc ibèric que ja vam plantejar per Porc Passió 2016 són alguns dels plats estrella.

 

Les nostres carns