Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Ginebres premium

La nostra selecció de gins premium

Aquesta setmana hem reservat un espai en el nostre menjador a la carta per Ginebres premium. És sabut que avui en dia el gintonic és una mescla que està molt de moda, especialment després d’àpats de qualitat com els que podeu fer a la Brassa d’Or. De ginebres cada dia en surt de noves, però nosaltres hem volgut fer una selecció amb les que sabem que agraden més als nostres clients, i hi hem unit les aigües de tònica amb més prestigi del mercat.

A banda de tenir els productes adeqüats, cal saber mesclar-los. Com? Doncs servint-lo amb copes amples per a que la ginebra s’expandeixi correctament sense perdre les seves propietats, posant una part de licor per cada tres de tònica i tenint aquesta freda, i sense exprimir-hi el suc de la llimona.D’aquesta manera conseguim uns gintonics a l’alçada dels nostres clients. Esperem que us agradin!

Comments are closed.