Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Estem de canvis!

Benvolguts!

A Brassa d’Or estem de canvis. Com heu vist estem acabant de polir la nostra web, que creiem que estarà completamenent acabada d’aquí molt poc!

A més, tenim més sorpreses per tots vosaltres, que anirem desgranant poc a poc. Aquests canvis aniran relacionats amb la imatge del nostre local i amb l’expansió digital de La Brassa d’Or. Creiem indispensable fer-ho i en tenim motius; volem escoltar-vos, que ens expliqueu què us agrada i què no, què podem canviar. Volem millorar i això només ho podem fer gràcies a vosaltres, pas a pas, poc a poc i amb molt bona lletra, com hem procurat fer sempre a La Brassa d’Or. També us volem explicar diferents coses que esperem siguin del vostre interès, però això ho deixarem per més endavant.

Ens seguim!

Comments are closed.