Benvinguts a la Brasa d'Or!

Som un restaurant de referència a Lleida. Cuina catalana, tradicional, moderna i d'autor a l'abast de totes les butxaques. Especialitat en brasa.

Versatilitat i amplitud

Disposem d'un ampli menjador on servim esmorzars de tot tipus i un menú diari variat i molt complet. També tenim un espai rústic reservat pels paladars més exigents on degustar la nostra carta.

Qualitat i distinció en cada detall

Productes de qualitat, atenció acurada, espais confortables. Les millors carns nacionals, fruits directament de la mar, postres de tots colors, vins i caves excel·lents.

Diferents espais

Per qui vulgui gaudir d'un bon àpat en un ambient immillorable, tenim la nostra sala especial on gaudir de la nostra carta més exquisita que farà les delícies del paladars més exigents.

Canviem la decoració del menjador a la carta

Al restaurant Brassa d’Or< no escatimem esforços per continuar sent un restaurant de referència a la ciutat de Lleida.

Per aquest motiu, els darrers dies hem dut a terme una renovació< de la decoració del menjador a la carta: hem canviat la il·luminació, fent-la més personalitzada per cadascuna de les taules d’aquest espai; hem renovat els quadres, apostant per una imatge més moderna però que segueixi encaixant en l’estil del menjador; hem afegit elements singulars, com ara el buda o els fanalets a les taules; hem renovat el paviment ceràmic per un parquet que dóna més calidesa a l’ambient sense perdre el toc rústic.


També hem fet canvis en el mobiliari de la sala, renovant les taules per unes de més funcionals i adaptables. Així mateix, hem retirat les estovalles clàssiques i n’hem posat unes de dobles més actuals, acompanyades amb cristalleria nova amb un toc de color negre.

En resum, hem apostat per fer una renovació completa de l’espai, tant en la decoració, com en el mobiliari i els elements de la taula amb la intenció de donar-li un aire més actual i modern sense perdre de vista l’esperit que té aquest menjador des del moment en que vam obrir: calidesa i confort, acompanyats de la nostra millor cuina<.

Esperem que us agradi!

Comments are closed.